Vacatures

Kom jij werken bij Annadal Kliniek?
Een overzicht van onze vacatures

Persoonlijke aandacht

Minimale wachttijden

Hoge beoordelingen

Professionele zorg

Vacature Vrijwilliger

Vrijwilligerswerk in de Annadal Kliniek

Gastvrij
De Annadal Kliniek heeft gastvrije zorg hoog in het vaandel staan en ziet haar bezoekers en patiënten dan ook als gast. In de Annadal Kliniek staat de patiënt centraal. Om onze patiënten en onze medewerkers te ondersteunen werken in de Annadal Kliniek vrijwilligers. Zij leveren een belangrijke bijdrage aan het welbevinden van de patiënt. Het werk van de vrijwilligers heeft grote waarde voor de patiënten en onze medewerkers en daarom waarderen wij onze vrijwilligers enorm.

Wat verwachten wij van onze vrijwilligers?

  • Gastvrij
  • Gedreven
  • Aanspreekbaar en betrouwbaar

In de praktijk komt het erop neer dat wij op zoek zijn naar enthousiasme, gastvrijheid, een warm hart en een luisterend oor. Maar ook integriteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en een goede gezondheid zijn steekwoorden die betrekking hebben op alle onderdelen van het vrijwilligerswerk.

Vrijwilligerswerk is niet vrijblijvend en vraagt een duurzame inzet, waarin de continuïteit van het werk belangrijk is. Vrijwilligers hebben, evenals beroepskrachten, een zwijgplicht.

Zou je graag aan de slag willen als vrijwilliger solliciteer dan direct! Geef in je CV en in een korte motivatie aan waarom je vrijwilligerswerk in de Annadal Kliniek wilt doen. Stuur je CV en motivatie naar sollicitaties@annadal-kliniek.nl

 Je bent in het bezit van een verklaring omtrent goed gedrag en bent bereid om deze te overleggen.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met de heer Henk Koolen, Manager Facilitair en Inkoop via het telefoonnummer 043 – 3479944.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wat patiënten zeggen...

"Zeer prettige arts."

Waardering: 9.3

Zeer prettige arts, en zeer fijn in omgang met de patient.

Lees deze review

"Vriendelijke ontvangst in een fijne omgeving"

Waardering: 9.9

Een vriendelijke ontvangst in een fijne omgeving. Zeer duidelijke uitleg gekregen over de problematiek t.a.v. mijn knie. De kleinschaligheid van de kliniek in combinatie met de deskundigheid ...

Lees deze review

"Heel goede zorgverlening"

Waardering: 9.0

Heel goede zorgverlening, rustige omgeving en iedereen doet enorm zijn best om de patiënt het zo comfortabel mogelijk te maken. Veel aandacht voor de patiënt. Dikke pluim.

Lees deze review

"Een heel rustige ervaring"

Waardering: 9.1

Een heel rustige ervaring, vergeleken met de drukte van een academisch ziekenhuis, wat heel belangrijk is bij een operatie. Iedereen even zorgzaam en behulpzaam, een aanrader. Je gaat er bijna met plezier naar toe.

Lees deze review

Wij hebben onder andere contracten met: