Vacatures

Kom jij werken bij Annadal Kliniek?
Een overzicht van onze vacatures

Persoonlijke aandacht

Minimale wachttijden

Hoge beoordelingen

Professionele zorg

Vacature Cliëntenraad

Vanwege het vertrek van een lid en uitbreiding van de Cliëntenraad zijn wij op zoek naar:

2 leden voor de Cliëntenraad

Ben jij dé vertegenwoordiger die voor cliënten van Annadal Kliniek objectief, onafhankelijk en kritisch meedenkt over het verbeteren van onze zorg? Ben je geïnteresseerd in kwaliteitsvraagstukken en in staat om samen met de Cliëntenraad en Annadal Kliniek de zorg nog beter te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Wie zijn wij?
In de Annadal Kliniek werken ervaren medisch specialisten en andere gekwalificeerde zorgprofessionals die gedurende het gehele behandeltraject persoonlijk betrokken zijn bij de zorgverlening aan de patiënt. Ondersteund door kundige en vriendelijke assistentes zetten wij ons in voor patiënten om hen met korte toegangstijden effectief en efficiënt te helpen. Goede communicatie tussen de patiënt, specialist, kliniekmedewerker en verwijzer is voor ons dan ook vanzelfsprekend.De kliniek beschikt over een eigen operatiecentrum met een poliklinische en twee klinische operatiekamers. Daarnaast is er een verpleegafdeling die bestaat uit 10 kamers en 22 bedden. In de meeste gevallen vinden behandelingen plaats in de vorm van dagbehandeling maar ook een kortdurende opname is soms nodig.

Bij Annadal Kliniek zijn wij oprecht geïnteresseerd in wat onze cliënten nodig hebben. Daarom vinden we het gesprek met elke cliënt belangrijk. Om de gemeenschappelijke belangen van cliënten te behartigen en vanuit cliëntperspectief een bijdrage te leveren aan het bewaken en bevorderen van de kwaliteit van de zorgverlening, heeft de Annadal Kliniek een Cliëntenraad. De Cliëntenraad bestaat uit drie tot vijf leden die samen de belangen van de cliënten vertegenwoordigen in het overleg met de Raad van Bestuur. De Cliëntenraad vergadert ongeveer vijf keer per jaar en bereidt deze vergaderingen samen voor.

Wie zoeken wij?

 • Je bent geïnteresseerd in medezeggenschap voor cliënten die medische specialistische zorg ontvangen;
 • Je bent bij voorkeur bekend met Annadal Kliniek als patiënt (of als naaste);
 • Je bent bereid om eventueel scholing te volgen op het gebied van medezeggenschap en ontwikkelingen in de medisch specialistische zorg;
 • Als je kennis/ervaring hebt op het gebied van beleving en gastvrijheid (hospitality) of op het gebied van zorgvernieuwing is dat een pré.

Van leden van de cliëntenraad wordt verwacht dat zij in staat zijn om:

 • Vanuit cliëntenperspectief te denken en te handelen en het algemeen cliëntenbelang boven het persoonlijk belang te stellen;
 • Beleidsstukken te lezen en zich hierover een mening te vormen;
 • Om te gaan met vertrouwelijke informatie.

Wat bieden wij?

Annadal Kliniek biedt de leden van de Cliëntenraad de ruimte om met plezier en vanuit hun hart mee te denken, mee te praten en zodoende de belangen van onze cliënten te behartigen.

Uiteraard bieden wij:

 • Benodigde ondersteuning;
 • Budget t.b.v. scholing;
 • Vrijwilligers- en reiskostenvergoeding;
 • Vergaderfaciliteiten binnen de Annadal Kliniek.

Heb je interesse?

Voor informatie kun je contact opnemen met de leden van de Cliëntenraad:

 • Maurice Caris via telefoonnummer 06 538 59 718 of
 • Hennie Elshof via telefoonnummer 06 215 46 101.

Wil je lid worden van de Cliëntenraad, mail dan CV en motivatiebrief uiterlijk 15 juli 2022 naar clientenraad@annadal-kliniek.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wat patiënten zeggen...

"Zeer prettige arts."

Waardering: 9.3

Zeer prettige arts, en zeer fijn in omgang met de patient.

Lees deze review

"Vriendelijke ontvangst in een fijne omgeving"

Waardering: 9.9

Een vriendelijke ontvangst in een fijne omgeving. Zeer duidelijke uitleg gekregen over de problematiek t.a.v. mijn knie. De kleinschaligheid van de kliniek in combinatie met de deskundigheid ...

Lees deze review

"Heel goede zorgverlening"

Waardering: 9.0

Heel goede zorgverlening, rustige omgeving en iedereen doet enorm zijn best om de patiënt het zo comfortabel mogelijk te maken. Veel aandacht voor de patiënt. Dikke pluim.

Lees deze review

"Een heel rustige ervaring"

Waardering: 9.1

Een heel rustige ervaring, vergeleken met de drukte van een academisch ziekenhuis, wat heel belangrijk is bij een operatie. Iedereen even zorgzaam en behulpzaam, een aanrader. Je gaat er bijna met plezier naar toe.

Lees deze review

Wij hebben onder andere contracten met: