043 - 347 99 44

Vacatures

Kom jij werken bij Annadal Kliniek?
Een overzicht van onze vacatures

Persoonlijke aandacht

Minimale wachttijden

Hoge beoordelingen

Professionele topzorg

Vacature Basisarts

Wij zijn op zoek naar een collega met pit en persoonlijkheid in de rol van:

Basisarts voor spoed interventie team (oproepbasis als ZZP’er of in dienstverband)

 

Dit ga je samen met je collega’s doen:

Als basisarts bij de Annadal Kliniek vorm je samen met een gespecialiseerd verpleegkundige het Spoed Interventie Team in de avond- en nachturen. Tijdens de achterwachtdiensten op maandag tot en met woensdag van 18:00 tot 08:00 uur ben je ter plaatse in onze kliniek en ben je het eerste aanspreekpunt voor de verpleegkundige. Aangezien het relatief rustig is in de avonduren is er alle gelegenheid om te studeren en natuurlijk om ’s nachts te slapen. Het SIT-team komt in actie bij plotselinge verandering/achteruitgang van ademhaling, polsfrequentie, temperatuur, bloeddruk en of bewustzijn. Er is altijd een medisch specialist telefonisch bereikbaar voor overleg. 

Je bent iemand die:

  • Afgestudeerd als (basis)arts;
  • Gemotiveerd;
  • Beschikt over een geldige BIG-registratie en een ALS-certificaat.

Deze baan is goed te combineren met een vaste baan. Vanwege de opzet ervan kun jij met regelmaat losse diensten invullen.

Wij geven:

Je een baan in een dynamische en patiëntvriendelijke omgeving. Verder zijn we actief in verdergaande vernieuwingen die aansluiten bij de “zorg van de toekomst” Iedere  Annadal-medewerker draagt hier zijn steentje in bij en kan zich daarbij dan ook zelf ontwikkelen.
Afhankelijk van opleiding en ervaring zal er een passend salarisaanbod worden gedaan conform Cao ZKN FG 65 (Zelfstandige Klinieken Nederland).

Heb je interesse?

Mail je CV en motivatiebrief naar sollicitaties@annadal-kliniek.nl
Voor meer informatie omtrent de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Chantalle Custers-Jongen en voor functie-inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met mevrouw Ankie Hamaekers, medisch directeur. Beiden zijn bereikbaar op telefoonnummer 043 – 347 99 44.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wat patiënten zeggen...

Patiëntenwaardering:

"Zeer prettige arts."

Waardering: 9.3

Zeer prettige arts, en zeer fijn in omgang met de patient.

Lees deze review

"Vriendelijke ontvangst in een fijne omgeving"

Waardering: 9.9

Een vriendelijke ontvangst in een fijne omgeving. Zeer duidelijke uitleg gekregen over de problematiek t.a.v. mijn knie. De kleinschaligheid van de kliniek in combinatie met de deskundigheid ...

Lees deze review

"Heel goede zorgverlening"

Waardering: 9.0

Heel goede zorgverlening, rustige omgeving en iedereen doet enorm zijn best om de patiënt het zo comfortabel mogelijk te maken. Veel aandacht voor de patiënt. Dikke pluim.

Lees deze review

"Een heel rustige ervaring"

Waardering: 9.1

Een heel rustige ervaring, vergeleken met de drukte van een academisch ziekenhuis, wat heel belangrijk is bij een operatie. Iedereen even zorgzaam en behulpzaam, een aanrader. Je gaat er bijna met plezier naar toe.

Lees deze review

Ook met uw zorgverzekeraar hebben wij afspraken