Update – Coronavirus

Annadal Kliniek start de zorg weer stagsgewijs op volgens de RIVM richtlijnen.

Polikliniek

Orthopedie & KNO
Vanaf 6 mei start de polikliniek orthopedie en KNO weer en wij vragen u:

  • Alleen te komen naar uw afspraak. (begeleiding is toegestaan indien noodzakelijk.)
  • Op tijd te komen, dat wil zeggen, niet te laat, maar ook zeker niet te vroeg. Indien u te vroeg bent wordt u verzocht buiten de kliniek te wachten.
  • Gebruik te maken van de desinfectie dispenser bij aankomst.
  • 1,5 meter afstand te houden van anderen.

Zorgmedewerkers schudden geen handen, dragen indien nodig beschermingsmiddelen en houden zoveel mogelijk rekening met 1,5 meter afstand. Daarnaast hanteren wij onderstaande richtlijn om in te schatten of het verantwoord is of u de kliniek bezoekt.

Plastische chirurgie en algemene chirurgie (update 14-05-2020:)
Zodra de polikliniek plastische chirurgie en algemene chirurgie weer opstarten zal dit via de website worden gecommuniceerd.

Vanaf heden is ook de polikliniek algemene chirurgie en plastische chirurgie (verzekerde zorg) weer langzaam aan het opstarten.

Operaties

Vanaf 13 mei starten wij weer met het uitvoeren van operaties, alle patiënten zullen voor het inplannen van een operatie worden beoordeeld. De OK-planning zal vervolgens contact opnemen voor het inplannen van de operatiedatum, u hoeft hiervoor dus zelf geen contact op te nemen. Aangezien er een flink aantal operaties zijn geannuleerd kan het nog even duren alvorens contact met u wordt opgenomen, onze excuses voor het ongemak.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie op de website van het RIVM of bel met de informatielijn 0800 – 1351 van de rijksoverheid.

Wij danken u voor uw begrip en medewerking.

Wat patiënten zeggen...

Patiëntenwaardering:

"Zeer prettige arts."

Waardering: 9.3

Zeer prettige arts, en zeer fijn in omgang met de patient.

Lees deze review

"Vriendelijke ontvangst in een fijne omgeving"

Waardering: 9.9

Een vriendelijke ontvangst in een fijne omgeving. Zeer duidelijke uitleg gekregen over de problematiek t.a.v. mijn knie. De kleinschaligheid van de kliniek in combinatie met de deskundigheid ...

Lees deze review

"Heel goede zorgverlening"

Waardering: 9.0

Heel goede zorgverlening, rustige omgeving en iedereen doet enorm zijn best om de patiënt het zo comfortabel mogelijk te maken. Veel aandacht voor de patiënt. Dikke pluim.

Lees deze review

"Een heel rustige ervaring"

Waardering: 9.1

Een heel rustige ervaring, vergeleken met de drukte van een academisch ziekenhuis, wat heel belangrijk is bij een operatie. Iedereen even zorgzaam en behulpzaam, een aanrader. Je gaat er bijna met plezier naar toe.

Lees deze review

Wij hebben onder andere contracten met: