Tarieven

 

Persoonlijke aandacht

Minimale wachttijden

Hoge beoordelingen

Professionele zorg

Tarieven

Passantentarieven
Bent u ondanks de wettelijke verplichting niet verzekerd of heeft u geen verwijzing dan dient u de volledige kosten voor de behandeling zelf te betalen.
Zie onderstaande prijslijst voor de tarieven per behandeling.

Verzekerd in het buitenland
Mocht u in het buitenland verzekerd zijn dan dient u een S2-formulier te overhandigen zodat wij de kosten rechtstreeks bij uw zorgverzekering kunnen declareren. Indien wij aan het begin van uw behandeling niet beschikken over dit formulier dient u zelf bij ons de volledige kosten te voldoen. Zie bovenstaande passantentarieven voor de kosten.


Kosten ziekenhuisopname
De kosten van een ziekenhuisopname worden vergoed vanuit de basisverzekering, u dient echter wel rekening te houden met uw eigen risico. Dit betekent dat u ziekenhuiszorg eerst vanuit uw eigen risico wordt betaald en daarna volledig vergoed wordt door de zorgverzekeraar.

Afhankelijk van de beschikbaarheid is het ook mogelijk om op eigen verzoek en dus zonder medische indicatie te overnachten. De kosten hiervan
zijn € 375,- euro en kunnen niet worden gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar.

No-show

U kunt tot 24 uur voor de geplande afspraak of operatie kosteloos annuleren. Annuleert u niet binnen deze tijd? Dan brengen wij u kosten in rekening, deze kosten worden niet vergoed door uw zorgverzekering.

  • Voor een polibezoek bedragen de kosten € 80,-
  • In geval van een operatie bedragen de kosten € 750,-

 Vragen
Voor vragen met betrekking tot vergoedingen en eigen risico kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Mocht u vragen hebben over uw factuur van de Annadal Kliniek dan kunt u contact opnemen met de afdeling Zorgadministratie via het mailadres:  zorgadministratie@annadal-kliniek.nl.

Wat patiënten zeggen...

"Zeer prettige arts."

Waardering: 9.3

Zeer prettige arts, en zeer fijn in omgang met de patient.

Lees deze review

"Vriendelijke ontvangst in een fijne omgeving"

Waardering: 9.9

Een vriendelijke ontvangst in een fijne omgeving. Zeer duidelijke uitleg gekregen over de problematiek t.a.v. mijn knie. De kleinschaligheid van de kliniek in combinatie met de deskundigheid ...

Lees deze review

"Heel goede zorgverlening"

Waardering: 9.0

Heel goede zorgverlening, rustige omgeving en iedereen doet enorm zijn best om de patiënt het zo comfortabel mogelijk te maken. Veel aandacht voor de patiënt. Dikke pluim.

Lees deze review

"Een heel rustige ervaring"

Waardering: 9.1

Een heel rustige ervaring, vergeleken met de drukte van een academisch ziekenhuis, wat heel belangrijk is bij een operatie. Iedereen even zorgzaam en behulpzaam, een aanrader. Je gaat er bijna met plezier naar toe.

Lees deze review

Wij hebben onder andere contracten met: