Privacy

 

Persoonlijke aandacht

Minimale wachttijden

Hoge beoordelingen

Professionele zorg

Privacy

Annadal Kliniek verwerkt uw gegevens zodra u zich bij ons inschrijft als patiënt. Dit doen wij om u de best mogelijke zorg te kunnen verlenen en te voldoen aan de wettelijke verplichtingen. Uw persoonsgegevens en medische gegevens leggen wij vast in een elektronisch patiëntendossier (EPD). In dit dossier worden onder andere gegevens vastgelegd over uw gezondheid, behandelingen en onderzoeken. U gaat met die opslag (verwerking) akkoord door uw zorg door onze praktijk te laten uitvoeren.

Het verwerken van uw persoonsgegevens doen wij volgens ons privacy- en dataveiligheidsbeleid en op basis van de behandelovereenkomst zoals beschreven in de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO). Onze uitgangspunten hierbij zijn:

  • Wij verwerken niet meer persoonsgegevens dan noodzakelijk;
  • Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk;
  • Wij verwerken uw persoonsgegevens in overeenstemming met het doel waarvoor ze zijn verstrekt;
  • Wij vragen uw toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan derden, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt.
  • Wij informeren u als er iets mis is gegaan met uw persoonsgegevens;
  • Al het bovenstaande geldt ook voor persoonsgegevens die wij via derden ontvangen.
~

Privacyverklaring

In onze privacyverklaring leggen wij u uit hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

Uw persoonsgegevens

Volgens de wet heeft u verschillende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens. Zo heeft u bijvoorbeeld het recht om uw gegevens in te zien, te corrigeren en (deels) te verwijderen. Via onderstaande formulieren kunt u een verzoek bij ons indienen.

Wat patiënten zeggen...

Patiëntenwaardering:

"Zeer prettige arts."

Waardering: 9.3

Zeer prettige arts, en zeer fijn in omgang met de patient.

Lees deze review

"Vriendelijke ontvangst in een fijne omgeving"

Waardering: 9.9

Een vriendelijke ontvangst in een fijne omgeving. Zeer duidelijke uitleg gekregen over de problematiek t.a.v. mijn knie. De kleinschaligheid van de kliniek in combinatie met de deskundigheid ...

Lees deze review

"Heel goede zorgverlening"

Waardering: 9.0

Heel goede zorgverlening, rustige omgeving en iedereen doet enorm zijn best om de patiënt het zo comfortabel mogelijk te maken. Veel aandacht voor de patiënt. Dikke pluim.

Lees deze review

"Een heel rustige ervaring"

Waardering: 9.1

Een heel rustige ervaring, vergeleken met de drukte van een academisch ziekenhuis, wat heel belangrijk is bij een operatie. Iedereen even zorgzaam en behulpzaam, een aanrader. Je gaat er bijna met plezier naar toe.

Lees deze review

Wij hebben onder andere contracten met: