Over Annadal Kliniek

 

Persoonlijke aandacht

Minimale wachttijden

Hoge beoordelingen

Professionele zorg

Over Annadal Kliniek

In de Annadal Kliniek werken ervaren medisch specialisten en andere gekwalificeerde zorgprofessionals die gedurende het gehele behandeltraject persoonlijk betrokken zijn bij de zorgverlening aan de patiënt. Ondersteund door kundige en vriendelijke assistentes proberen wij onze patiënten met korte toegangstijden effectief en efficiënt te helpen. Goede communicatie tussen de patiënt, specialist, kliniekmedewerker en verwijzer is voor ons dan ook vanzelfsprekend.

De kliniek beschikt over een eigen operatiecentrum met één poliklinische operatiekamer en twee operatiekamers. Daarnaast is er een verpleegafdeling die bestaat uit 10 kamers en 22 bedden. In de meeste gevallen vinden behandelingen plaats in de vorm van dagbehandeling maar ook een kortdurende opname is soms nodig. Veelvoorkomende aandoeningen worden behandeld onder plaatselijke verdoving of algehele anesthesie.

 

Missie & Visie
De Annadal Kliniek biedt kwalitatief hoogwaardige en veilige planbare zorg in de regio Limburg waarbij de patiënt steeds centraal staat. Om dit te realiseren zijn er zeer ervaren medisch specialisten en andere gekwalificeerde zorgprofessionals binnen de Annadal Kliniek werkzaam. Zij zijn gedurende het gehele behandeltraject steeds persoonlijk betrokken bij de zorgverlening aan de patiënt. Goede communicatie tussen de patiënt, specialist, kliniekmedewerker en verwijzer is voor ons dan ook vanzelfsprekend.

Organisatiestructuur
Annadal Kliniek (Annadal Kliniek B.V., kvk 75393409) is een zelfstandig behandel centrum (ZBC) en levert in opdracht van Stichting Annadal kliniek (kvk 14630017) zorg met ervaren medisch specialisten op het gebied van orthopedie, KNO, algemene chirurgie en plastische chirurgie.

Stichting Annadal Kliniek is een door het ministerie van VWS erkende WTZi instelling en mag op grond hiervan medisch specialistische zorg verlenen volgens de zorgverzekeringswet (Zvw). Stichting Annadal Kliniek maakt afspraken met zorgverzekeraars over de uitvoering en verlening van zorg en sluit op grond hiervan met patiënten een geneeskundige behandelovereenkomst (GBO). 

Annadal Kliniek beschikt over de medische specialistische zorg, kennis, kunde en vaardigheden voor de uitvoering van de GBO volgens de daarvoor geldende wettelijke bepalingen en alle van toepassing zijnde richtlijnen, welke is afgesloten met Stichting Annadal Kliniek.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Wat patiënten zeggen...

"Zeer prettige arts."

Waardering: 9.3

Zeer prettige arts, en zeer fijn in omgang met de patient.

Lees deze review

"Vriendelijke ontvangst in een fijne omgeving"

Waardering: 9.9

Een vriendelijke ontvangst in een fijne omgeving. Zeer duidelijke uitleg gekregen over de problematiek t.a.v. mijn knie. De kleinschaligheid van de kliniek in combinatie met de deskundigheid ...

Lees deze review

"Heel goede zorgverlening"

Waardering: 9.0

Heel goede zorgverlening, rustige omgeving en iedereen doet enorm zijn best om de patiënt het zo comfortabel mogelijk te maken. Veel aandacht voor de patiënt. Dikke pluim.

Lees deze review

"Een heel rustige ervaring"

Waardering: 9.1

Een heel rustige ervaring, vergeleken met de drukte van een academisch ziekenhuis, wat heel belangrijk is bij een operatie. Iedereen even zorgzaam en behulpzaam, een aanrader. Je gaat er bijna met plezier naar toe.

Lees deze review

Wij hebben onder andere contracten met: