Over Annadal Kliniek

Annadal Kliniek:
Persoonlijke topzorg in Limburg

Persoonlijke aandacht

Minimale wachttijden

Hoge beoordelingen

Professionele topzorg

Over Annadal Kliniek

In de Annadal Kliniek vindt u ervaren medische specialisten die u zelf behandelen vanaf de intake tot en met de nazorg.
Ondersteund door kundige en vriendelijke assistentes proberen wij u met korte toegangstijden effectief en efficiënt te helpen.
Goede communicatie tussen u, arts, kliniekmedewerker en huisarts is voor ons dan ook vanzelfsprekend.

Naast één poliklinische operatiekamer beschikt de kliniek over een eigen operatiecentrum met twee operatiekamers en een verpleegafdeling. De verpleegafdeling bestaat uit 10 kamers en 22 bedden. Veelvoorkomende aandoeningen worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving of algehele anesthesie. In de meeste gevallen zijn de behandeling in de vorm van dagbehandeling maar soms is een kortdurende opname nodig.

Organisatiestructuur
Annadal Kliniek (Annadal Kliniek B.V., kvk 75393409) is een zelfstandig behandel centrum (ZBC) en levert in opdracht van Stichting Annadal kliniek (kvk 14630017) zorg met ervaren medisch specialisten op het gebied van orthopedie, KNO, algemene chirurgie en plastische chirurgie.

Stichting Annadal Kliniek is een door het ministerie van VWS erkende WTZi instelling en mag op grond hiervan medisch specialistische zorg verlenen volgens de zorgverzekeringswet (Zvw). Stichting Annadal Kliniek maakt afspraken met zorgverzekeraars over de uitvoering en verlening van zorg en sluit op grond hiervan met patiënten een geneeskundige behandelovereenkomst (GBO).

Annadal Kliniek beschikt over de medische specialistische zorg, kennis, kunde en vaardigheden voor de uitvoering van de GBO volgens de daarvoor geldende wettelijke bepalingen en alle van toepassing zijnde richtlijnen, welke is afgesloten met Stichting Annadal Kliniek. Naast de WTZi vergunning is de Annadal Kliniek ISO9001 gecertificeerd.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Wat patiënten zeggen...

Patiëntenwaardering:

"Zeer prettige arts."

Waardering: 9.3

Zeer prettige arts, en zeer fijn in omgang met de patient.

Lees deze review

"Vriendelijke ontvangst in een fijne omgeving"

Waardering: 9.9

Een vriendelijke ontvangst in een fijne omgeving. Zeer duidelijke uitleg gekregen over de problematiek t.a.v. mijn knie. De kleinschaligheid van de kliniek in combinatie met de deskundigheid ...

Lees deze review

"Heel goede zorgverlening"

Waardering: 9.0

Heel goede zorgverlening, rustige omgeving en iedereen doet enorm zijn best om de patiënt het zo comfortabel mogelijk te maken. Veel aandacht voor de patiënt. Dikke pluim.

Lees deze review

"Een heel rustige ervaring"

Waardering: 9.1

Een heel rustige ervaring, vergeleken met de drukte van een academisch ziekenhuis, wat heel belangrijk is bij een operatie. Iedereen even zorgzaam en behulpzaam, een aanrader. Je gaat er bijna met plezier naar toe.

Lees deze review

Ook met uw zorgverzekeraar hebben wij een contract