Informatie verwijzers

 

Persoonlijke aandacht

Minimale wachttijden

Hoge beoordelingen

Professionele zorg

Informatie verwijzers

Direct telefoonnummer voor verwijzers: 043 – 325 18 35

Waarvoor kunnen patiënten bij ons terecht?

Wij zijn een kleinschalige kliniek waar medisch specialistische behandelingen worden uitgevoerd. Snel en effectief met aandacht voor de patiënt. U kunt hierbij denken aan laagcomplexe zorg (ASA-classificatie I en II) op het gebied van:

Kinderen van 3 tot 16 jaar kunnen ook worden behandeld.  Hierbij kunt u denken aan laagcomplexe zorg (ASA-classificatie I en II). Behandelingen bij kinderen zijn op dit moment alléén mogelijk voor KNO-ingrepen.

De kliniek beschikt over een eigen operatiecentrum waar veelvoorkomende aandoeningen onder plaatselijke verdoving of algehele anesthesie worden behandeld, in vorm van dagbehandeling of kortdurende opname. We hebben hiervoor de beschikking over een verpleegafdeling met ongeveer twintig ziekenhuisbedden.

Exclusiecriteria:

De volgende patiënten kunnen niet bij ons terecht:

  • Patiënten jonger dan 16 jaar voor reguliere zorg
  • Patiënten jonger dan 3 jaar voor specifiek KNO-ingrepen
  • Patiënten jonger dan 18 jaar voor plastisch esthetische zorg
  • Patiënten met ernstige co-morbiditeit of een BMI hoger dan 40
  • Patiënten die MRSA positief zijn

Digitaal verwijzen via ZorgDomein

U kunt uw patiënt doorverwijzen naar Annadal Kliniek via ZorgDomein. Op deze manier kunnen we de patiëntgegevens makkelijker registreren.

Bent u als verwijzer nog niet aangesloten op ZorgDomein, maar wilt u wel digitaal verwijzen? Neem dan contact op met ZorgDomein om de mogelijkheden voor u te bekijken.

 

Samenwerking Maastricht UMC+

Annadal Kliniek werkt nauw samen met het MUMC, zo zijn er onder andere afspraken gemaakt over de opvang van patiënten buiten onze openingstijden.

Hoge waardering patiënten

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAnnadal Kliniek is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Patiënten waarderen de Annadal Kliniek voornamelijk voor de persoonlijke aandacht en korte wachttijden.

Wachttijden

In de Annadal Kliniek kunnen patiënten doorgaangs binnen één week bij ons terecht voor een consult of een kleine ingreep en binnen drie weken voor een operatie.

Wat patiënten zeggen...

"Zeer prettige arts."

Waardering: 9.3

Zeer prettige arts, en zeer fijn in omgang met de patient.

Lees deze review

"Vriendelijke ontvangst in een fijne omgeving"

Waardering: 9.9

Een vriendelijke ontvangst in een fijne omgeving. Zeer duidelijke uitleg gekregen over de problematiek t.a.v. mijn knie. De kleinschaligheid van de kliniek in combinatie met de deskundigheid ...

Lees deze review

"Heel goede zorgverlening"

Waardering: 9.0

Heel goede zorgverlening, rustige omgeving en iedereen doet enorm zijn best om de patiënt het zo comfortabel mogelijk te maken. Veel aandacht voor de patiënt. Dikke pluim.

Lees deze review

"Een heel rustige ervaring"

Waardering: 9.1

Een heel rustige ervaring, vergeleken met de drukte van een academisch ziekenhuis, wat heel belangrijk is bij een operatie. Iedereen even zorgzaam en behulpzaam, een aanrader. Je gaat er bijna met plezier naar toe.

Lees deze review

Wij hebben onder andere contracten met: