043 - 347 99 44

Informatie Coronavirus

Bij de Annadal Kliniek staat de veiligheid van onze patiënten en medewerkers voorop. Wij volgen nauwgezet de adviezen het RIVM en de GGD met betrekking tot hygiëne en patiëntcontact en hebben daarom de volgende maatregelingen getroffen:

Polikliniek

Onze polikliniek blijft geopend voor uw vragen, echter proberen wij zoveel mogelijk poliklinische afspraken telefonisch af te handelen. Mocht uw arts het verantwoord vinden om de afspraak te wijzigen in een telefonisch consult dan wordt u hiervan op de hoogte gebracht. Is het toch noodzakelijk u op onze polikliniek te zien dan streven we er naar de wachttijd in de wachtkamer zo kort mogelijk te houden. Daarnaast mag u vanaf nu maximaal één begeleider meenemen.

Operaties

Tot na nadere berichtgeving zijn alle operaties geannuleerd. Mocht u gepland staan voor een operatie dan nemen wij telefonisch contact met u op.

Griepsymptomen

Indien u klachten van neusverkoudheid, hoest, keelpijn of koorts heeft en / of u in contact bent geweest met iemand met het coronavirus of verdenking hierop dan verzoeken we u om niet naar onze kliniek te komen. U kunt telefonisch contact opnemen met 043 – 347 99 44 om uw afspraak te verzetten.

Voorzorgsmaatregelingen

Belangrijke maatregelen die u kunt nemen om verdere verspreiding van het coronavirus in te perken zijn:

  • Was u handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw ellenboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die na gebruik weg
  • Raak het gezicht zo min mogelijk aan, met name de ogen, neus en mond
  • Schud geen handen, houd afstand
  • Beperk uw sociale contacten, vermijd grote groepen

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie op de website van het RIVM of bel met de informatielijn 0800 – 1351 van de rijksoverheid.

Wat patiënten zeggen...

Patiëntenwaardering:

"Zeer prettige arts."

Waardering: 9.3

Zeer prettige arts, en zeer fijn in omgang met de patient.

Lees deze review

"Vriendelijke ontvangst in een fijne omgeving"

Waardering: 9.9

Een vriendelijke ontvangst in een fijne omgeving. Zeer duidelijke uitleg gekregen over de problematiek t.a.v. mijn knie. De kleinschaligheid van de kliniek in combinatie met de deskundigheid ...

Lees deze review

"Heel goede zorgverlening"

Waardering: 9.0

Heel goede zorgverlening, rustige omgeving en iedereen doet enorm zijn best om de patiënt het zo comfortabel mogelijk te maken. Veel aandacht voor de patiënt. Dikke pluim.

Lees deze review

"Een heel rustige ervaring"

Waardering: 9.1

Een heel rustige ervaring, vergeleken met de drukte van een academisch ziekenhuis, wat heel belangrijk is bij een operatie. Iedereen even zorgzaam en behulpzaam, een aanrader. Je gaat er bijna met plezier naar toe.

Lees deze review

Ook met uw zorgverzekeraar hebben wij afspraken