Informatieve folders

 

Persoonlijke aandacht

Minimale wachttijden

Hoge beoordelingen

Professionele zorg

Folders downloaden

Gebruik onderstaande opties om een folder te zoeken

Specialismen

Indexeren op

Beschikbare folders

U heeft de plastisch chirurg bezocht omdat u een bovenarmlift overweegt. In deze folder vindt u alle belangrijke informatie over de ingreep.

U heeft de plastisch chirurg bezocht omdat u een borstverkleining overweegt. Om u te ondersteunen bij het maken van een verantwoorde keuze, hebben wij alle belangrijke informatie voor u op papier gezet.

Samen met uw behandelend arts heeft u besloten om een heupprothese te laten plaatsen. In deze folder vindt u informatie over de voorbereiding op de operatie, de operatie zelf en de nabehandeling.

Met uw arts heeft u afgesproken dat u een behandeling voor een knieprothese ondergaat. In deze folder vindt u informatie over de voorbereiding op de operatie, de operatie zelf en de nabehandeling.

U heeft de plastisch chirurg bezocht omdat u een ooglidcorrectie overweegt. Om u te ondersteunen bij het maken van een verantwoorde keuze, hebben wij alle belangrijke informatie voor u op papier gezet.

U heeft de plastisch chirurg bezocht omdat u een ooglidcorrectie overweegt. Om u te ondersteunen bij het maken van een verantwoorde keuze, hebben wij alle belangrijke informatie voor u op papier gezet.

U krijgt binnenkort een tepelreconstructie. In deze folder vindt u informatie over de voorbereiding op de operatie, de operatie zelf en de nabehandeling.

U heeft last van een triggerfinger. In overleg met uw behandelend arts heeft u besloten om dit te laten verhelpen. De operatie wordt poliklinisch in de Annadal kliniek uitgevoerd. In deze folder vindt u informatie over de voorbereiding op de operatie, de operatie zelf en de nabehandeling.

Met uw behandelend arts heeft u afgesproken dat u een behandeling voor een tenniselleboog ondergaat. In deze folder vindt u informatie over een tennisarm en de meest gebruikelijke behandelingsmogelijkheden.

U ondergaat binnenkort een kijkoperatie van de knie (arthroscopie knie). Deze operatie is nodig, omdat uw kniegewricht pijnlijk is. In deze folder vindt u informatie over de voorbereiding op de operatie, de operatie zelf en de nabehandeling.

In overleg met uw arts krijgt u binnenkort een operatie om uw pijnlijke gewricht(en) in de voet vast te laten zetten. In deze folder vindt u informatie over de voorbereiding op de operatie, de operatie zelf en de nabehandeling.

In deze folder vindt u informatie over de ziekte van Dupuytren en de meest gebruikelijke behandelingsmogelijkheden.

Laad meer

Wat patiënten zeggen...

Patiëntenwaardering:

"Zeer prettige arts."

Waardering: 9.3

Zeer prettige arts, en zeer fijn in omgang met de patient.

Lees deze review

"Vriendelijke ontvangst in een fijne omgeving"

Waardering: 9.9

Een vriendelijke ontvangst in een fijne omgeving. Zeer duidelijke uitleg gekregen over de problematiek t.a.v. mijn knie. De kleinschaligheid van de kliniek in combinatie met de deskundigheid ...

Lees deze review

"Heel goede zorgverlening"

Waardering: 9.0

Heel goede zorgverlening, rustige omgeving en iedereen doet enorm zijn best om de patiënt het zo comfortabel mogelijk te maken. Veel aandacht voor de patiënt. Dikke pluim.

Lees deze review

"Een heel rustige ervaring"

Waardering: 9.1

Een heel rustige ervaring, vergeleken met de drukte van een academisch ziekenhuis, wat heel belangrijk is bij een operatie. Iedereen even zorgzaam en behulpzaam, een aanrader. Je gaat er bijna met plezier naar toe.

Lees deze review

Wij hebben onder andere contracten met: