Compliment of klacht

Compliment of klacht? deel deze met de Annadal Kliniek

Persoonlijke aandacht

Minimale wachttijden

Hoge beoordelingen

Professionele zorg

Compliment of klacht

Annadal Kliniek vindt goede zorg en patiënttevredenheid erg belangrijk, wij doen dan ook ons uiterste best om u naar volledige tevredenheid te helpen. Mede daarom bieden wij u verschillende mogelijkheden om uw complimenten, tips, ervaringen en klachten met ons te delen. Alles wat u aan ons terugkoppelt, positief of niet, is voor ons belangrijke informatie. Met uw feedback kunnen wij onze kwaliteit blijven verbeteren en helpt u uzelf, ons en andere patiënten.

Compliment of tip

Een compliment of tip? Dan kunt u deze doorgeven aan onze kwaliteitsmedewerker. Uw bericht zal in behandeling worden genomen en intern worden doorgezet naar de betreffende afdeling en/of medewerker(s). Aan de hand van uw feedback weten wij of wij op de juiste weg zijn, hoe we zaken kunnen verbeteren en hoe u het graag wilt zien.

Waardering ZorgkaartNederland

Wij stellen uw mening op prijs en waarderen het als u uw ervaring met ons deelt op ZorgkaartNederland. Daarmee helpt u niet alleen ons maar ook andere patiënten bij het maken van hun keuze voor een zorgverlener.

Klacht

Wij streven naar het leveren van de best mogelijke zorg. Dat neemt niet weg dat er soms toch iets kan gebeuren waardoor u niet tevreden bent. In dat geval horen wij dat graag, zodat we samen met u tot een oplossing kunnen komen en kunnen leren van dergelijke situaties. Aarzel dan ook niet om uw onvrede aan ons kenbaar te maken.

Voor het kenbaar maken van uw onvrede hebben wij een formele klachtenregeling opgesteld.

Wat patiënten zeggen...

"Zeer prettige arts."

Waardering: 9.3

Zeer prettige arts, en zeer fijn in omgang met de patient.

Lees deze review

"Vriendelijke ontvangst in een fijne omgeving"

Waardering: 9.9

Een vriendelijke ontvangst in een fijne omgeving. Zeer duidelijke uitleg gekregen over de problematiek t.a.v. mijn knie. De kleinschaligheid van de kliniek in combinatie met de deskundigheid ...

Lees deze review

"Heel goede zorgverlening"

Waardering: 9.0

Heel goede zorgverlening, rustige omgeving en iedereen doet enorm zijn best om de patiënt het zo comfortabel mogelijk te maken. Veel aandacht voor de patiënt. Dikke pluim.

Lees deze review

"Een heel rustige ervaring"

Waardering: 9.1

Een heel rustige ervaring, vergeleken met de drukte van een academisch ziekenhuis, wat heel belangrijk is bij een operatie. Iedereen even zorgzaam en behulpzaam, een aanrader. Je gaat er bijna met plezier naar toe.

Lees deze review

Wij hebben onder andere contracten met: