Annadal Kliniek is open

Op 12 augustus 2019 heeft de Annadal Kliniek haar deuren geopend en de eerste patiënten ontvangen!

De polikliniek Orthopedie is van start gegaan. Volgende week volgt de polikliniek Algemene Chirurgie en vanaf september de polikliniek KNO. Ook zal de kliniek op zeer korte termijn starten met het specialisme plastische chirurgie. Het operatiecentrum en de verpleegafdeling worden begin september geopend.

De Annadal Kliniek is gevestigd in de voormalige Reinaert Kliniek aan de Brouwersweg 100 C 02 in Maastricht. De kliniek is zo opgezet dat er veel persoonlijke aandacht is voor patiënten. Tijdens het behandeltraject begeleidt een vast team de patiënt. Door de zelfstandige positie van de kliniek zijn er zeer korte toegangstijden en vrijwel geen wachtlijsten voor chirurgische procedures.

Naast de vertrouwde orthopedisch chirurg Drs. M. van Steijn, zullen er ook nieuwe medisch specialisten verbonden zijn aan de Annadal Kliniek. De KNO-artsen Dr. P.F. de Wet en Drs. G.P.J. Kamps zullen begin september aan de slag gaan. Eind september starten orthopedisch chirurgen Dr. T.A.E.J. Boymans en Drs. M.W. van den Boogaart.

Wat patiënten zeggen...

"Zeer prettige arts."

Waardering: 9.3

Zeer prettige arts, en zeer fijn in omgang met de patient.

Lees deze review

"Vriendelijke ontvangst in een fijne omgeving"

Waardering: 9.9

Een vriendelijke ontvangst in een fijne omgeving. Zeer duidelijke uitleg gekregen over de problematiek t.a.v. mijn knie. De kleinschaligheid van de kliniek in combinatie met de deskundigheid ...

Lees deze review

"Heel goede zorgverlening"

Waardering: 9.0

Heel goede zorgverlening, rustige omgeving en iedereen doet enorm zijn best om de patiënt het zo comfortabel mogelijk te maken. Veel aandacht voor de patiënt. Dikke pluim.

Lees deze review

"Een heel rustige ervaring"

Waardering: 9.1

Een heel rustige ervaring, vergeleken met de drukte van een academisch ziekenhuis, wat heel belangrijk is bij een operatie. Iedereen even zorgzaam en behulpzaam, een aanrader. Je gaat er bijna met plezier naar toe.

Lees deze review

Wij hebben onder andere contracten met: